تشکیل شورای فرهنگی دانشکده پیراپزشکی

شورای فرهنگی دانشکده پیراپزشکی با موضوع «ارائه برنامه های فرهنگی تا پایان آذرماه سال 97» که از ساعت 13 الی15 در روز دوشنبه مورخ 97/7/9 در سالن جلسات دانشکده با حضور ریاست دانشکده، معاونین و اکثر اعضاء شورای فرهنگی و نماینده های دانشجویان، همچنین نماینده محترم معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار گردید.

در این جلسه بعد از قرائت دستور و عنوان نشست توسط حسینی دبیر شورا دکتر شمسی ریاست دانشکده و شورای فرهنگی به اهمیت فعالیت های فرهنگی اشاره کرد و افزود تمام تلاشش را در انجام هر چه بهتر این فعالیت ها انجام خواهد داد.

از مصوبات این جلسه می توان به گرامیداشت روز بیهوشی، روز فناوری و روز اتاق عمل، همینطور بزرگداشت 13 آبان، روز بسیج و 16 آذر اشاره کرد.

آماده سازی هر چه سریعتر تعمیرات آمفی تئاتر مطالباتی همچون فقدان سرویس دانشجویان بومی و تجهیز  سایت دانشکده، همینطور کمبود فضای فیزیکی مناسب کانون ها عنوان گردید. کارگاه های مهارت های زندگی، نمایش و نقد فیلم، تریبون آزاد و حلقه های معرفت از دیگر مصوبات این جلسه بود.