Farabi Hospital

مرکز آموزشی درمانی فارابی

معرفی بیمارستان :

این مرکز دارای بخشهای  اعصاب و روان ،  مغز و اعصاب و واحد های پاراکلینیک متعدد می باشد که در حال حاضر در واحد کلینیک اختلالات خواب مجوز رسمی  ارائه خدمات به بیماران بین الملل را دارا می باشد .

تاریخچه مرکز آموزشی درمانی فارابی :

کلنگ شروع به ساخت مرکز آموزشی ودرمانی 300 تختوابی فارابی با زیربنای حدوداً 12  هزارمترمربع درتاریخ 1351 هجری شمسی به همت جناب آقای دکتر شجاع  برزمین زده شد و پس از 7 سال کار و تلاش در سال 1357 تکمیل و سال 1360 مورد بهره­برداری قرار گرفت. این مرکز در ابتدا فقط مختص بیماران روانپزشکی بود و سپس بیماران دارای مشکلات نورولوژی را هم تحت درمان قرار داده و بعد هم با افتتاح بخش مراقبتهای ویژه به آن افزوده شد و در سال 82 بخش ترک اعتیاد با آن افزوده شد . در سال 1384 به لحاظ ایجاد چارت تشکیلاتی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تعداد 50 تخت از آن کسر و به 250 تخت تقلیل یافت و اکنون این مرکز با 250 تخت به ارائه خدمات درمانی و تشخیصی به بیماران نرولوژی و روان و مراقبتهای ویژه ادامه فعالیت می­نماید.

مشخصات فیزیکی  بیمارستان
تاریخ طراحی ساخت:      1353

تاریخ شروع ساخت:        1354

تاریخ پایان ساخت:         1357

تاریخ بهره­برداری:           1360

میزان مساحت کل  :        120 هزار مترمربع( با احتساب دانشکده)

میزان مساحت زیربنا:       17660 مترمربع (با احتساب دانشکده)

تعداد تخت مصوب:           315 تخت

تعداد تخت فعال:             266 تخت

نوع مالکیت:                     دولتی

نوع فعالیت:                      آموزشی - درمانی

درجه ارزشیبابی:              درجه ( 1 )

واحد تحقیقات و کلینیک خواب :

مرکز تحقیقات  اختلالات خواب یکی از محدود مراکز مجهز و پیشرفته تشخیصی ، درمانی و تحقیقاتی اختلالات خواب در ایران می باشد  که در غرب ایران و در بیمارستان فارابی کرمانشاه قرار گرفته است .این مرکز مجهز به تجهیزات مدرن  برای تشخیص و ارزیابی انواع اختلالات خواب شامل پلی سومنو گرافی و اکتیگرافی می باشد  افراد مبتلا به اختلالاتی از قبیل بی خوابی  پرخوابی- نارکولپسی  اختلال وقفه تنفسی حین خواب  اختلالات حرکتی در حین خواب  اختلالت ریتم شبانه روزی خواب بیداری  تشنج حین خواب  راه رفتن در خواب  اختلال وحشت خواب  کابوس شبانه و انواع دیگر اختلالات خواب می توانند جهت ارزیابی دقیق  تشخیصی و درمان به این مرکز مراجعه نمایند .

آدرس و شماره تلفن مرکز :

آدرس :