افتتاح بزرگترین سایت تصویربرداری دانشگاه علوم پزشکی و کلنگ زنی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی مرکز فارابی

صبح امروز با حضور نمایندگان محترم شهر کرمانشاه در مجلس شوارای اسلامی،فرماندار محترم، معاونت محترم عمرانی استانداری کرمانشاه، اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه،اعضای هیئت رئیسه و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، بزرگترین سایت تصویر برداریدانشگاه علوم پزشکی افتتاح شد و نیز کلنگ احداث کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان فارابی به زمین زده شد. در این مراسم جناب آقای دکترکریم ضمن تبریک هفته دولت با اشاره به شعاردولت تدبیر و امید و تعهد کلیه کارکنان دولت به برآوردن و ایجاد امید در مردم، تعهددانشگاه علوم پزشکی را در راستای شعار دولت ایجاد تحول در نظام سلامت دانست و اضافه نمودکه دانشگاه علوم پزشکی دویست پروژه را تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رساندکه این امر موجبات خیر وبرکت برای مردم فهیم شهر را بدنبال خواهد داشت.پس از آن جناب اقای دکتر کریمی مدیریت مرکز خلاصه ای از فعالیت های انجام گرفته را به سمع و نظر حاضرین رسانیدند. سپس حاضرین در جلسه از بخش های مرکز بازدید به عمل آوردند.در پایان مراسم افتتاح سایت تصویر برداری و کلنگ زنی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی مرکزانجام گردید.