بازدید معاونت توسعه از مرکز فارابی

بازدید معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مرکز آموزشی درمانی فارابی

در مورخ 1402/05/28 معاونت محترم توسعه دانشگاه جناب آقای مهندس کریمی و هیات همراه از بخش مگا ICU و نمازخانه و فضای آموزشی مرکز آموزشی درمانی فارابی بازدید میدانی نمودند. در این بازدید مشکلات تاسیساتی ،حوزه IT و ...  بخش مگا ICU مورد ارزیابی قرار گرفت و مهندس کریمی در این بازدید برافزایش سرعت عملیات تاکید نموند که این مشکلات در اسرع وقت مرتفع گردند و بخش مذکور برای افتتاح آماده سازی گردد در ادامه بازدید از بخش آموزش مرکز فارابی با بررسی فضاهای این بخش مقرر شد جهت فضای آموزشی ، کتابخانه و پاویون ها ساختمان جدید در محوطه بیمارستان احداث شود  و در پایان  در نشستی با حضور رئیس و مدیران بیمارستان فارابی ، مشکلات عمومی مرکز از جمله پرداخت معوقات پرسنلی ، نیروهای شرکتی ، نمازخانه ، آشپزخانه مرکز و ....مطرح و در این خصوص بحث و بررسی لازم به عمل آمد .

۲۸ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۳۷