سیر صعودی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه در میان مراکز رشد کشور

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه از سیر صعودی جایگاه مرکز رشد فناوری سلامت در میان مراکز رشد کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر کامبیز ورمیرا اعلام کرد:  رتبه امسال مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه در شش ماهه اول سال ۱۳۹۷ به مرتبه هشتم ترقی پیدا کرد.

وی با بیان اینکه رتبه این مرکز تا شش ماهه اول سال ۱۳۹۶ در میان تمامی مراکز رشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور رتبه دهم بوده و در بررسی صورت گرفته در ۶ ماهه دوم سال ۱۳۹۶ رتبه این مرکز به جایگاه نهم ارتقاء یافته است گفت: خوشبختانه در شش ماهه اول امسال این مرکز در میان مراکز رشد کشور موفق به کسب مرتبه هشتم شد.

دکتر ورمیرا ضمن تبریک به مردم شریف استان اظهار داشت: با اتکال به عنایت الهی همت خود را برای ارائه خدمت بیشتر به مردم جامعه جزم خواهیم نمود.