اردوی جهادی یک روزه در روستاهای زلزله زده دواله علیا و دواله سفلی شهرستان ثلاث باباجانی برگزار شد

کانون فعالیت های جهادی و بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در فعالیتی مشترک اردوی جهادی یک روزه به مناطق محروم روستا های دواله علیا و دواله سفلی در شهرستان ثلاث باباجانی برگزار کردند.

اردوی جهادی یک روزه ای توسط کانون فعالیت های جهادی و بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روز سه شنبه ۲۴ مهرماه در روستا های زلزله زده برگزار شد..

گروه جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با انجام فعالیت های خدماتی و بهداشتی از قبیل ارائه خدمات روانپزشکی، آموزش بیماری های شایع، مشکلات بهداشتی، غربالگری  فشار خون و قند خون و توزیع رایگان نسخ دارویی در غالب گروه هایی در مناطق محروم روستاهای نیمه کاره، دواله علیا و دواله سفلی حضور پیدا کردند.

در این اردوی یک روزه تعداد 650 نفر از مناطق زلزله زده تحن پوشش خدمات این گروه جهادی قرار گرفتند.

گفتنی است توزیع بسته های بهداشتی و فرهنگی نیز از قبیل شامپو، مسواک، مدادرنگی و توزیع کمک های مردمی از دیگر خدمات این گروه جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوده است.