برگزاری جشنواره های درون دانشگاهی می تواند باعث ایجاد انگیزه در دانشجویان فعال نشریات شود

برنامه ریزی برای حضور فعال در جشنواره تیتر ۱۱ و برگزاری جشنواره های داخلی از مهمترین مسائل مطرح شده در در جلسه فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود.

جلسه‌ای با حضور مدیر مسئولان و سردبیران نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در 97/7/25 با هدف بررسی مشکلات نشریات و فعالین دانشجویی این عرصه و برنامه ریزی برای جشنواره برگزار شد.

در این جلسه تعدادی از فعالان در حوزه نشریات دانشجویی حضور داشتند و به بررسی مسائل و مشکلات این حوزه پرداختند و برنامه ریزی هایی به منظور بهبود کیفیت و کمیت نشریات دانشجویی صورت گرفت.

استعداد یابی، اسپانسرینگ نشریات، فعال شدن خانه نشریات دانشجویی، پرداختن به کار تیمی، بالا بردن کیفیت و کمیت نشریات، فعال کردن نشریات غیر فعال و برگزاری نشست منطقه ای نشریات از جمله مهمترین مواردی بودند که مورد بحث قرار گرفتند.