کادر جزییات

شماره مصوبه: د/9309/675

  • شماره جلسه:
  • تاریخ تصویب:
  • تاریخ صدور:
  • شماره مصوبه: د/9309/675
  • موضوع:

بخشنامه بازنگری استفاده از چربی گیاهی در فرآورده های لبنی

طی شماره نامه 9309/675/د مورخ 19/05/1393 در راستای ارتقاء ویژگی های تغذیه ای فرآورده های لبنی و محدودیت استفاده از چربی های گیاهی با تاکید بر روغن پالم در محصولات لبنی و با عنایت به حساسیت وزارت متبوع به موضوع ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات لبنی ؛ بر اساس مصوبات

1     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای تولید و ورود انواع خامه گیاهی (صبحانه، قنادی، طعم دار و مخلوط گیاهی) از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره بمنظور تولید خامه با استفاده از چربی حاصل از شیر تا پایان شهریور ماه سال جاری. ضمنا بخشنامه های شماره 19273/675/د مورخ 28/12/90 و 5960/675/د مورخ 8/6/1390 در خصوص اجازه صدور پروانه بهداشتی ساخت خامه گیاهی و مخلوط کان لم یکن می گردد.

2     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای تولید و ورود انواع پنیر خامه ای با چربی گیاهی، پنیر پروسس با چربی گیاهی، پنیر تازه (UF) با چربی گیاهی و پنیر پیتزا با چربی گیاهی از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره بمنظور تولید انواع پنیر با استفاده از چربی حاصل از شیر تا پایان شهریور ماه سال جاری.

3     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای تولید و ورود کره اسپرید مخلوط از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره بمنظور تولید انواع کره با استفاده از چربی حاصل از شیر تا پایان شهریور ماه سال جاری.

4     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای استفاده از روغن پالم کرنل، پالم استئارین و پالم در مغزی (میکس) بستنی از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره تا پایان شهریور ماه سال جاری.

5     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای کاربرد روغن پالم کرنل استئارین در کلیه محصولات غذایی از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره تا پایان شهریور ماه سال جاری.

6         . ادامه ممنوعیت صدور مجوز جهت تولید و ورود محصول شیرخشک صنعتی با چربی گیاهی

از تاریخ ابلاغ این بخشنامه تولید کنندگان فراورده های لبنی و وارد کنندگان محصولات  فوق تا پایان شهریور ماه سال جاری فرصت دارند نسبت به اصلاح پروانه بهداشتی محصولات مذکور اقدام نمایند و فرمولاسیون محصولات را  بر اساس پروانه های اصلاح شده منطبق نمایند
"کمیته فنی بازنگری استفاده از روغن پالم در محصولات غذایی با تاکید بر محصولات لبنی" و رأی کمیته فنی قانونی مورخ 19/5/1393 در خصوص لزوم حفظ اصالت فرآورده های لبنی از طریق راهکارهای اجرایی ذیل نامه مقتضی است به استناد بندهای مربوطه و در فاصله زمانی تعیین شده پس از تصویب در کمیته فنی و قانونی آن دانشگاه نسبت به عملیاتی ساختن مفاد آن اقدام لازم معمول شود و گزارش اقدامات بعمل آمده به این اداره کل ارسال گردد.

نمایش جزییات بخشنامه

بخشنامه بازنگری استفاده از چربی گیاهی در فرآورده های لبنی

۱۷ آذر ۱۳۹۳

وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی

د/۹۳۰۹/۶۷۵

طی شماره نامه 9309/675/د مورخ 19/05/1393 در راستای ارتقاء ویژگی های تغذیه ای فرآورده های لبنی و محدودیت استفاده از چربی های گیاهی با تاکید بر روغن پالم در محصولات لبنی و با عنایت به حساسیت وزارت متبوع به موضوع ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات لبنی ؛ بر اساس مصوبات

1     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای تولید و ورود انواع خامه گیاهی (صبحانه، قنادی، طعم دار و مخلوط گیاهی) از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره بمنظور تولید خامه با استفاده از چربی حاصل از شیر تا پایان شهریور ماه سال جاری. ضمنا بخشنامه های شماره 19273/675/د مورخ 28/12/90 و 5960/675/د مورخ 8/6/1390 در خصوص اجازه صدور پروانه بهداشتی ساخت خامه گیاهی و مخلوط کان لم یکن می گردد.

2     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای تولید و ورود انواع پنیر خامه ای با چربی گیاهی، پنیر پروسس با چربی گیاهی، پنیر تازه (UF) با چربی گیاهی و پنیر پیتزا با چربی گیاهی از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره بمنظور تولید انواع پنیر با استفاده از چربی حاصل از شیر تا پایان شهریور ماه سال جاری.

3     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای تولید و ورود کره اسپرید مخلوط از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره بمنظور تولید انواع کره با استفاده از چربی حاصل از شیر تا پایان شهریور ماه سال جاری.

4     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای استفاده از روغن پالم کرنل، پالم استئارین و پالم در مغزی (میکس) بستنی از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره تا پایان شهریور ماه سال جاری.

5     . ممنوعیت صدور و تمدید پروانه بهداشتی جدید برای کاربرد روغن پالم کرنل استئارین در کلیه محصولات غذایی از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و اصلاح کلیه پروانه های بهداشتی صادره تا پایان شهریور ماه سال جاری.

6         . ادامه ممنوعیت صدور مجوز جهت تولید و ورود محصول شیرخشک صنعتی با چربی گیاهی

از تاریخ ابلاغ این بخشنامه تولید کنندگان فراورده های لبنی و وارد کنندگان محصولات  فوق تا پایان شهریور ماه سال جاری فرصت دارند نسبت به اصلاح پروانه بهداشتی محصولات مذکور اقدام نمایند و فرمولاسیون محصولات را  بر اساس پروانه های اصلاح شده منطبق نمایند
"کمیته فنی بازنگری استفاده از روغن پالم در محصولات غذایی با تاکید بر محصولات لبنی" و رأی کمیته فنی قانونی مورخ 19/5/1393 در خصوص لزوم حفظ اصالت فرآورده های لبنی از طریق راهکارهای اجرایی ذیل نامه مقتضی است به استناد بندهای مربوطه و در فاصله زمانی تعیین شده پس از تصویب در کمیته فنی و قانونی آن دانشگاه نسبت به عملیاتی ساختن مفاد آن اقدام لازم معمول شود و گزارش اقدامات بعمل آمده به این اداره کل ارسال گردد.

اظهار نظر

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.